DKV Victoria houdt punten in Diemen

DIEMEN - DKV Victoria heeft zondag de punten in Diemen gehouden. De korfballers uit Diemen waren sterker dan Conventus: 16-13. Deze overwinning houdt DKV Victoria in de race voor de tweede plek en eventueel het kampioenschap.

Het was een spannende wedstrijd, waarin de winst voor de thuisclub lange tijd niet zeker is geweest. Veel supporters zaten op het puntje van hun stoel tijdens de wedstrijd. Zeker na de eerste tien minuten. DKV Victoria stond na tien minuten met 0-5 achter en leek een zware middag tegemoet te gaan. Maar er werd veerkracht getoond en vijf minuten later stond het alweer 5-5. De spanning was volledig terug in de wedstrijd.

Er werd door beide partijen niets toegegeven en het ging gelijk op tot de stand van 13-13 op het scorebord stond. In de laatste vijf minuten besliste DKV Victoria de wedstrijd, liep uit naar 16-13 en pakte daarmee de overwinning.

De ploeg uit Diemen toont de laatste tijd veel veerkracht en gedrevenheid. De selectie is breed en iedereen wil voor elkaar vechten. Zondag speelt DKV Victoria uit tegen Badhoevedorp. De wedstrijd begint om 15.40 uur.