Afbeelding
Foto: Maribel Gonzalez

Robbie Heide

Robbie (36) is de enige man onder de winnaars. Zijn partner Maribel meldde hem aan. Robbie is samen met zijn broer eigenaar van brasserie Drusius in het winkelcentrum.

"Robbie maakt lange dagen als kok in de keuken om de zaak op te bouwen en aan nieuwe kleding kopen komt hij niet toe. Iedere euro gaat in de zaak", vertelt Maribel. "Ik vind het heel leuk dat hij is uitgekozen en dat hij meedoet."

"Een nieuwe outfit uitzoeken, dat hebben wij nu maar eens voor hem gedaan, zodat hij ook eens geheel up-to-date uit kan als hij eens een dagje vrij heeft", zegt Anja van Diemen. "Basic-Line heeft een zeer stoere outfit voor hem uitgezocht, dit kan hij dan ook los met zijn eigen kleren combineren. Nelson heeft hier de perfecte schoenen bij uitgezocht, die goed passen bij het totaalbeeld. Kapper Oepke van Salon van Diemen heeft zijn haar op een natuurlijke manier een beetje gekleurd en trendy geknipt, ook de baard is netjes getrimd. Hans PĆ¼ttmann vond meteen een horloge van Ice Watch zeer geschikt hierbij voor hem. Niet alleen omdat het zeer stoer staat, maar ook voor het werken in de keuken: het horloge is waterdicht tot 100 meter."

"Ik was best sceptisch om mee te doen, maar achteraf ben ik heel blij dat ik heb meegedaan", vertelt Robbie. "Ik heb het maar gewoon over me heen laten komen. De outfit past erg goed bij me en ik krijg veel leuke reacties uit mijn omgeving."

Afbeelding