Afbeelding
Foto: Maribel Gonzalez

Tonnie Verdiesen

Tonnie (68) heeft privé een moeilijke tijd achter de rug. Daardoor is het financieel ook wat krapper en nieuwe kleding kopen voor de feestdagen die er aankomen schiet er dan bij in. Dochter Sandra meldde haar moeder aan voor de metamorfose.

"Ik vind het heel leuk om dit eens mee te maken", vertelt Tonnie als haar make-up wordt aangebracht. "Even alle problemen vergeten."

"We hebben Tonnie helemaal klaar gemaakt voor de kerstdagen, zodat zij die heerlijk met haar kinderen kan vieren", vertelt Anja van Diemen. "Haar prachtige jurk komt van Kellebelle en het avondtasje van JA leuk!. De feestelijke schoenen zijn van Nelson en passen hier perfect bij. Kirsten van My Time zocht er een blinkende set van oorbellen en collier bij uit. Het haar is gekleurd en geknipt door Salon van Diemen. Het was zeer kort, maar toch wist de stylist een totaal andere look te creëren. Ferda van the The Nail Beautique heeft de handverzorging gedaan en lakte haar nagels met de kerstkleur 'I'm Not Really a Waitress'. Dit is een gellak die zeker 3 weken blijft zitten. En als laatste natuurlijk een feestelijke make-up van Ama van Douglas voor een prachtige uitstraling."

"Mijn dochter Sandra vindt het superleuk", aldus Tonnie. "Ik heb er heel veel succes mee, ook mijn andere dochter, kleinkinderen en vrienden om me heen vinden het heel mooi geworden. Het was een geweldige ervaring. Ik ben met alles blij, het jurkje is enorm leuk, mijn kapsel ook. Ik ga deze outfit echt aantrekken tijdens de kerstdagen. De make-up vond ik een heel bijzondere ervaring, dat had ik nog nooit zo gehad. Met de foto's ben ik ook heel blij, die zijn zo mooi geworden. Ik wil de winkeliers heel hartelijk bedanken voor de verzorging en de opvang en de manier waarop zij dit georganiseerd hebben. In één woord: geweldig!"

Afbeelding