SV Zeeburg verliest

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen HSV Wasmeer met 22-18 verloren.

De handbalsters uit Diemen gingen met veel vertrouwen naar Hilversum toe. De score ging aanvankelijk gelijk op. SV Zeeburg miste een aantal goede kansen. SV Zeeburg kreeg in de eerste helft drie keer een tijdstraf van twee minuten. Dit had tot gevolg dat de thuisclub meer kansen creƫerde. Bij rust stond het gelijk: 9-9.

De speelsters van SV Zeeburg kregen in de rust te horen dat zij meer wissels moesten gaan lopen om de verdediging van HSV Wasmeer in de war te brengen. SV Zeeburg deed dit aan het begin van de tweede helft goed, maar deze tactiek gaf echter niet de doorslag.

Na een spannende tweede helft, waarbij er aan beide kanten gevochten werd voor de winst, eindigde de wedstrijd in het voordeel van HSV Wasmeer: 22-18.