Benji en Chez aan het werk in Coffeebar Bicker.
Benji en Chez aan het werk in Coffeebar Bicker. Foto: Trudy Kroese

Coffeebar Bicker aan Diemerplein trekt veel klanten

DIEMEN - Benji Kielman (42) en zijn vrouw Chez Lagcher (39) hebben tien weken geleden Coffeebar Bicker aan het Diemerplein 190 geopend. Zij zijn blij dat zij steeds meer klanten mogen ontvangen.

Zij wonen drie jaar in Diemen en wilden al langere tijd een eigen zaak beginnen. Chez hield een aantal enquĂȘtes in Diemen en kwam tot de conclusie dat er in het centrum van Diemen behoefte was aan een coffeebar. Zij heeft het interieur van de zaak ontworpen en Benji, die in het verleden als aannemer werkte, heeft de zaak ingericht. De zaak ziet er mooi en sfeervol uit. Er zijn 50 zitplaatsen in de zaak en het terras biedt plaats aan 16 gasten.

Klanten kunnen in Coffeebar Bicker genieten van diverse soorten koffie, thee, zoetigheid en belegde broodjes. Benji: "Onze klanten kunnen hier lunchen en ook een high tea gebruiken. Wij vinden het wel prettig als mensen die met een grotere groep willen komen van tevoren even reserveren. Coffeebar Bicker levert ook 'to-goservice'. Koffie, thee en andere artikelen kunnen ook worden meegenomen. Klanten kunnen ook een knipkaart kopen. Als de kaart vol is, krijgen zij twee of drie kopjes gratis."

Coffeebar Bicker is zes dagen per week geopend: maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. Tijdens de maandelijkse koopzondag is de coffeebar van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Benji en Chez hebben over klandizie niet te klagen. De loop zit er goed in en een aantal bezoekers is inmiddels vaste klant geworden. Bezoekers kunnen gebruik maken van gratis wifi. "Er komen hier ook klanten die een zakelijke bespreking houden of met hun laptop aan het werk gaan", aldus Chez. De markt op woensdag zorgt ook voor klanten van buiten Diemen. Benji: "Ik vind het jammer dat de marktkramen met de 'rug' naar onze zaak staan. Het zou beter zijn als de kramen worden omgedraaid. Dan lopen de bezoekers van de markt langs onze zaak en die van de collega's."