Dames van Smashing verliezen van koploper

DIEMEN - Het is het eerste damesteam van volleybalvereniging Smashing niet gelukt de tweede plek terug te pakken in de topper tegen VCH uit Hoofddorp. Smashing verloor van de koploper met 1-3.

De wedstrijd begon goed voor de Diemense dames. De dames behielden de hele eerste set de voorsprong door een goede verdediging en aanval en wonnen de set met 25-21.

In de tweede set ging het andersom: VCH ging steeds beter spelen en vertoonde een beter verdedigingspel en servicepass. Doordat de Diemense aanval op kritieke momenten niet in stelling kon worden gebracht, werd uiteindelijk verloren (22-25). Smashing probeerde zich vanaf de derde set weer in de wedstrijd te spelen om het niveau van de eerste set te evenaren. De ploeg uit Hoofddorp zette een tandje bij en won (21-25). In de vierde set werden, ondanks het uitvallen van de libero, de pijlen gezet op het gelijktrekken van de stand, maar koploper VCH werkte niet mee (20-25).