SV Zeeburg verliest twee competitieduels

DIEMEN - Het was een zwaar weekend voor het eerste damesteam van SV Zeeburg. De ploeg speelde voor eigen publiek twee competitieduels. Vrijdagavond werd de wedstrijd tegen U.S. ingehaald en zondag was Houten aan de beurt.

In de eerste helft tegen U.S. waren de dames van SV Zeeburg volledig uit hun spel. Waar werd verwacht tegen hetzelfde team te spelen als twee weken eerder (ruim gewonnen door SV Zeeburg), waren er nu enkele oude bekende meiden bij. De ruststand was dan ook 6-12 in het voordeel van U.S. Na een duidelijke toespraak van de trainer gingen de dames er met 200 procent inzet tegenaan. SV Zeeburg verloor na een prachtige comeback met 17-18.
SV Zeeburg ontving zondagmiddag Houten. Het duel ging in het begin gelijk op. De opbouwers en de verdediging van houten speelden sterk. Dit resulteerde in een 14-18 ruststand in het voordeel van de bezoekers. SV Zeeburg startte de tweede helft goed en trok de stand gelijk. Na een paar slordige ballen nam Houten de leiding en won met 24-30.
Zondag speelt SV Zeeburg uit tegen We Have in Weesp. De wedstrijd begint om 14.35 uur.