Overwinning SV Zeeburg

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen Baarn met 28-21 gewonnen. Het was de eerste zege in de zaalcompetitie van de handbalsters uit Diemen.

De dames begonnen goed in Baarn en hanteerden een hoog tempo waardoor zij al snel op voorsprong kwamen. De speelsters speelden goed samen en dit had tot gevolg dat er na een aantal mooie acties gescoord kon worden. De laatste tien minuten van de eerste helft ging SV Zeeburg mee in het spel van de dames van Baarn. Het tempo ging omlaag en er werd niet meer goed gecommuniceerd. Baarn maakte hier gebruik van. De ruststand was 11-12 in het voordeel van SV Zeeburg.

De focus was in de tweede helft weer terug. Hierdoor kon de voorsprong worden vergroot. Verdedigend stonden de dames ook sterk, de dames van Baarn bleven het antwoord schuldig. SV Zeeburg won met 28-21.

SV Zeeburg wacht een druk weekeinde: vrijdag wordt de thuiswedstrijd tegen US DS1 ingehaald (aanvang 19.15 uur) en zondag speelt het team vanaf 15.35 uur thuis tegen Houten.