Suzan Nazir en haar collega.
Suzan Nazir en haar collega. Foto: Trudy Kroese

Tankstation is 7 dagen per week 24 uur bemand

DIEMEN - Het tankstation in Diemen-Noord heeft sinds deze week een nieuwe wasstraat. Het tankstation maakt deel uit van Ri-Jo Tankstations BV. Manager Suzan Nazir vertelt over het tankstation en de betrokkenheid bij Diemen.

Tot 2005 was het tankstation gevestigd bij De Terp in het centrum van Diemen. Het tankstation moest verhuizen in verband met de renovatie en nieuwbouw van winkelcentrum Diemerplein en de bouw van woningen.

Suzan Nazir (43) is sinds 2009 manager van het tankstation in Diemen-Noord. "De meeste klanten van ons wonen in Diemen, wij krijgen klanten uit alle wijken. Af en toe rijdt er wel eens een passant de snelweg af om hier te tanken. Ik vind het belangrijk om erop te wijzen dat dit tankstation zeven dagen per week 24 uur per dag bemand is. Dat vinden niet alleen onze klanten belangrijk, maar ook de buurtbewoners. Er is sprake van een stuk sociale controle."

Service en prijs-kwaliteitverhouding vindt zij belangrijk. "Ik maak elke dag even een rondje langs de tankstations in de buurt. Daardoor zijn wij in staat om scherpe prijzen aan te bieden."

Lokale binding
Nazir hecht er waarde aan om deel uit te maken van de lokale samenleving. "Wij houden regelmatig samen met Jumbo in Diemen-Noord acties. Ook steunen wij de voedselbank in Diemen. Artikelen die wij overhouden gaan naar de voedselbank. Ook hebben wij acties gehouden waarbij onze klanten een artikel konden kopen om dat vervolgens aan de voedselbank te schenken." Zij verwacht veel van het gebruik van de nieuwe wasstraat. "Het opknappen van de wasstraat was hard nodig. Automobilisten kunnen hun auto er laten schoonmaken en tevens hun auto stofzuigen. Ik ben ervan overtuigd dat dat een service is die wordt gewaardeerd."