Heren De Meeuwen winnen

DIEMEN - Het eerste herenteam van De Meeuwen heeft de thuiswedstrijd tegen De Watervlo met 9-7 gewonnen. Het eerste damesteam verloor met 8-6 van De Waterwolf.

De heren begonnen sterk. Na het eerste kwart stond het 3-0. In het tweede kwart liep De Meeuwen uit tot een 5-0 voorsprong. Een mooie grote score leek in de maak; na de eerste twee perioden stond het 5-1 voor de thuisploeg. In het derde kwart kwamen de bezoekers terug tot 7-4.

In de laatste periode maakte de thuisploeg het onnodig spannend door de gasten terug te laten komen tot 7-6. Hierna stelde De Meeuwen de zege veilig door uit te lopen naar 9-7. Na 4 wedstrijden heeft De Meeuwen 6 punten.

Dames
Dames 1 speelde tegen de dames van De Waterwolf. De wedstrijd ging gelijk op: 1-1, 2-2, 3-3. Beide teams gingen vol voor de winst. Na een overtreding van De Meeuwen kregen de gasten een strafworp. De Meeuwen kwam hierdoor op een achterstand te staan. Doordat De Meeuwen voorin geen overtredingen mee kreeg en de kansen niet afmaakte, werd de wedstrijd met 6-8 verloren.