Sem Nasar heeft haar lingeriezaak verhuisd.
Sem Nasar heeft haar lingeriezaak verhuisd. Foto: Trudy Kroese

'Wij hebben veel positieve reacties ontvangen'

DIEMEN - Lingeriezaak Sams 's Bodyfashion is sinds zaterdag gevestigd in een nieuwe winkel in winkelcentrum Diemerplein. Het nieuwe adres is Diemerplein 114, vlak tegenover Dr. Shoe.

Sam's Bodyfashion is al twaalf jaar eigendom van Sem Nasar (30) en haar moeder Astrid Verduijn (54). De zaak zat tot voor kort enkele tientallen meters verderop in dezelfde passage van het winkelcentrum.

Reacties
Sem is blij met de nieuwe plek. "De zaak is op een plaats gevestigd waar veel mensen langs lopen. De zaak ziet er mooi uit: licht en mooi ingericht. Wij hebben al veel positieve reacties van klanten ontvangen. Als Supermarkt Deen opengaat zal het in dit deel van het winkelcentrum alleen maar drukker worden. "

Sam's Bodyfashion verkoopt allerlei soorten lingerie, nachtmode en de laatste tijd ook steeds meer loungewear. Dit zijn lekkere joggingpakjes voor in huis die ook buiten kunnen worden gedragen. Sem ziet wel ontwikkelingen op het gebied van de lingerie. "Vroeger moest een bh vooral functioneel zijn, nu ook mooi. Wij verkopen nu ook steeds meer luxe lingerie. Vrouwen geven meer uit aan lingerie dan vroeger. Ook verkopen wij veel shapewear, zelfs aan de vrouwen met een kleinere maat. Shapewear zorgt ervoor dat bovenkleding beter tot zijn recht komt." Sams 's Bodyfashion richt zich niet alleen op slanke dames.

Zelfvertrouwen
"Wij verkopen ook de grotere maten. Ook vrouwen die iets voller of op leeftijd zijn willen er mooi uitzien en vinden het prettig om mooie lingerie te dragen. Goedpassende lingerie geeft meer zelfvertrouwen en daar helpen wij natuurlijk graag aan mee."