Dames van Smashing '72 lijden nederlaag

DIEMEN - Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de uitwedstrijd tegen SVU in Amsterdam met 3-1 verloren. De volleybalsters uit Diemen staan na twee duels op de vierde plaats in de promotieklasse.

In de eerste set kwamen de Diemense volleybalsters niet goed in hun spel en verloren zonder vat op de wedstrijd te krijgen (25-19). Dit beeld zette zich voort in de tweede set (25-15). In de derde set was het opnieuw SVU dat de wedstrijd bepaalde. Pas in de laatste set kende Smashing '72 nog een eindspurt die setwinst opleverde (21-25). Deze wedstrijd leverde evengoed één wedstrijdpunt op, waardoor de dames na twee wedstrijdronden op de vierde plaats in de competitie staan.

Het is even wennen in de promotieklasse waar tegenstanders van een ander kaliber aan de andere kant van het net staan. Dat de dames van Smashing '72 dat aankunnen, demonstreerden zij in de eerste wedstrijd van het seizoen met een 4-0 overwinning. Gezien de potentie in de ploeg zullen zij gedurende het seizoen in het ritme groeien. Zaterdag speelt Smashing '72 om 17.00 uur in Sporthal Diemen tegen het team van Spaarnestad dat op de vijfde plaats staat.