Vorig jaar won Scholte & De Vries-Estoppey.
Vorig jaar won Scholte & De Vries-Estoppey.

Diemens bedrijf hoopt op Duurzaam MKB Award

DIEMEN - De gemeenten in de regio Amstelland maken volgende week bekend welk bedrijf uit de regio de Duurzaam MKB Award ontvangt.

Het Diemense bedrijf Cortlever-Agricola BV is een van de kanshebbers. De deelnemers die strijden om de Duurzaam MKB Award zijn bedrijven uit Diemen, Ouder-Amstel, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn.

Scholte & De Vries-Estoppey werd vorig jaar winnaar in Diemen en mocht door naar de regionale finale. De groothandel voor de bouw en industrie behaalde in die finale de derde plaats.

Wethouder Ruud Grondel van Milieu vindt de Duurzaam MKB Award belangrijk. "Het vraagt om lef en een ruime blik om verder te kijken dan de economische effecten op korte termijn. De gemeente wil ondernemers en burgers in Diemen inspireren met concrete praktijkvoorbeelden van duurzame ondernemers. Ondernemers die duurzaam ondernemen hebben weten te vertalen naar kansen voor een gezonde bedrijfsvoering. Voorbeelden die laten zien dat dit zijn vruchten afwerpt op zowel de korte als lange termijn voor zowel bedrijf, klant als milieu."