Flexibele werkplekken voor ondernemers.
Flexibele werkplekken voor ondernemers.

Regus opent in november vestiging op Campus Diemen Zuid

DIEMEN - Een werkplek voor af en toe of een kantoor voor langere tijd: vanaf volgende maand kunnen ondernemers daarvoor terecht bij Regus op Campus Diemen Zuid.

Het naambord van Regus hangt al een tijdje aan de gevel, maar het interieur moest nog worden verbouwd. Sinds augustus wordt er hard gewerkt om in november de deuren te kunnen openen, vertelt manager Boy van Vugt.
Voor wie eigenlijk? "Voor iedereen die een oplossing zoekt voor zijn werkplek. Mensen die veel onderweg zijn en af en toe een werkplek nodig hebben, kunnen met een abonnement terecht in de businesslounge. Niet alleen in Diemen, maar in elke vestiging over de hele wereld. Of mensen kunnen een werkplek huren in onze open kantoortuin. Veel zzp'ers maken daar gebruik van. Daarnaast hebben we vaste kantoren, variƫrend in grootte van een tot tien personen. En er zijn vergaderruimtes te huur."

Regus telt alleen in Amsterdam al 11 vestigingen, aldus Van Vugt. De eerste vestiging in Diemen gaat naar verwachting op 10 november open.