Afbeelding

Silviane Hunt

49 jaar
Bestuurslid Sint-Petrusschool
Diemenaar sinds 1987

Je bent bestuurslid van de Sint-Petrusschool.
"Mijn zoon Etienne die nu 19 is en mijn dochter Priscilla die 13 is hebben op de Sint-Petrusschool gezeten. Ik ben in die periode bestuurslid geworden en ben dat ook gebleven nadat mijn kinderen naar de middelbare school zijn gegaan. Uiteraard vind ik de Sint-Petrusschool een heel goede school."

Vrijdag wordt voor de school een Schoolplein14 geopend.
"Wij kijken vol spanning uit naar de opening van Schoolplein14. Het plein ziet er prachtig uit met veel sport- en speelmogelijkheden voor de kinderen. Wij vinden het als bestuur heel belangrijk dat de kinderen buitenactiviteiten kunnen ontplooien. Wij zijn de Johan Cruyff Foundation dankbaar voor de mogelijkheden die zij ons geboden hebben om verder invulling te geven aan de herinrichting van ons schoolplein. Ik kijk met veel plezier terug op de sponsordag en de sponsorloop die de kinderen afgelopen vrijdag hebben gedaan. Dat was fantastisch."

Wat is jouw favoriete muziek?
"André Hazes, ik heb hem een keer live gezien in Ahoy in Rotterdam."

Waar ga je graag uit?
"Ik ben niet zo van het uitgaan. Wel ga ik graag met mijn gezin uit eten. Wij eten dan graag Japans."

Wat is jouw favoriete plek in Diemen?
"Het laatste stuk in Diemen-Noord. Daar hebben wij vaak met de kinderen in de sneeuw gespeeld."

Wat is je favoriete winkel in Diemen?
"Die is er nog niet in Diemen. Samen met mijn goede vriendin Martine bezoek ik vaak nieuwe vestigingen van de Action, wij rijden daar soms een flink stuk voor. Ik zou het fijn vinden als er een Action in Diemen komt."

Doe je aan sport?
"Nee, op dit moment niet. Samen met Erwin ben ik coach van het aspirantenteam (XA3) van de meisjes bij Smashing '72. Mijn dochter en de dochter van Erwin spelen in dat team."