Het pand van Scholte & De Vries-Estoppey.
Het pand van Scholte & De Vries-Estoppey.

Scholte & De Vries-Estoppey houdt SV-E beurs

DIEMEN - Scholte & De Vries-Estoppey organiseert op 2, 3 en 4 oktober wederom haar tweejaarlijkse SV-E beurs. De beurs vindt plaats in een hal van maar liefst 1600 vierkante meter voor het gebouw van het Diemense bedrijf aan de Stammerhove 5.

Waar 2 en 3 oktober in het teken staan van de professionele afnemer is zaterdag 4 oktober ook de particulier van harte welkom.

Met bijna 100 leveranciers van gereedschappen, machines en werkkleding tot elektronische sluitsystemen, klimmateriaal en de laatste informatie omtrent het Politie Keurmerk Veilig Wonen is Diemen gedurende de drie dagen weer het episch centrum van de bouw. Bezoekers worden op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen en treffen er artikelen aan tegen prijzen die nergens in Nederland te vinden zijn. Op donderdag 2 oktober (12.00-19.00 uur) en vrijdag 3 oktober (07.00-19.00 uur) is de beurs gericht op de professionele afnemers, maar op zaterdag 4 oktober (10.00 tot 16.00 uur) staat de beurs helemaal in het teken van de klussers en is iedereen van harte welkom. Ook zal er de zaterdag een grote uitverkoop gehouden worden, waarbij de kortingen oplopen tot maar liefst 90 procent.

Groot succes
De SV-E beurs wordt om de twee jaar gehouden en gezien het grote succes in 2012 waarbij er voor het eerst ook particulieren welkom waren (er kwamen die eerste zaterdag maar liefst 600 enthousiaste bezoekers!) is besloten het dit jaar nog grootser aan te pakken met meer aanbod en nog scherpere acties. Het bedrijf adviseert dan ook iedereen om al vroeg naar de beurs te komen voor de beste aanbiedingen, want op is nu ook echt op.

Mensen die meer informatie willen over de SV-E beurs 2014 kunnen kijken op de website www.svebeurs.nl.