DKV Victoria wint opnieuw

DIEMEN - DKV Victoria heeft de uitwedstrijd tegen De Tovers gewonnen: 13-15.

De korfballers uit Diemen hadden moeite om de twee punten in Zeist veilig te stellen. Maar na een zwaar bevochten wedstrijd bleek DKV Victoria te sterk voor de tegenstander.

Grote uitblinker aan de kant van de club uit Diemen was de nieuwe speelster Laura de Nooij. Het publiek koos haar unaniem tot (wo)man of the match. Met haar doelpunten op de belangrijke momenten heeft zij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de overwinning. "Natuurlijk is het een teamsport. Maar individuele prestaties verdienen het ook om benoemd te worden", aldus aanvoerder Michiel Boer-Rookhuizen. Hij was op zijn beurt ook goed voor de nodige doelpunten.

De Tovers-DKV Victoria was een fysieke wedstrijd. Er werd veel geduwd en getrokken. Dat nam niet weg dat er nog steeds mooie acties en goed uitgespeelde kansen te zien waren. Het einde van de wedstrijd was grimmig: er liep een situatie uit de hand, maar dat werd gesust door de scheidsrechter en de omstanders.

Zondag speelt DKV Victoria thuis tegen WWSC. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Na twee overwinningen zal de club er alles aan doen om ook de derde overwinning binnen te halen.