DKV Victoria neemt revanche tegen HBC: 15-7

DIEMEN - DKV Victoria heeft revanche genomen voor de nederlaag in de eerste competitiewedstrijd. De korfballers uit Diemen wonnen voor eigen publiek met 15-7 van HBC.

De eerste helft was spannend. De twee ploegen gingen gelijk op en gaven elkaar geen punt cadeau. Dit had tot gevolg dat de laatste minuten van de eerste helft bloedstollend waren omdat beide ploegen met een voorsprong de rust in wilden. Na veel aanvallen achter elkaar was het DKV Victoria dat de voorsprong pakte.

De thuisclub gaf deze voorsprong na de hervatting niet meer uit handen. Het verschil werd uitgebouwd naar drie punten en het duurde even voordat de ploeg uit Diemen de afstand met HBC op vier punten wist te brengen. Dat was ook de genadeklap voor HBC en de wedstrijd bleek gespeeld: 15-7.

DKV Victoria gaat zondag op bezoek bij De Tovers 1. De wedstrijd in Zeist begint om 14.30 uur.