Beide teams TIW-Survivors in race voor titel.
Beide teams TIW-Survivors in race voor titel. Foto: Trudy Kroese

Softballers: zicht op titel

DIEMEN - De teams van dames 1 en Heren 1 van TIW-Survivors hebben hun wedstrijden gewonnen. Beide softbalteams hebben zicht op de titel.

De dames bleken veel sterker dan Spaarnwoude. De bezoekers maakten geen haast tijdens de slagbeurten. De dames van TIW wisten wel raad met dit soort grapjes en bouwden de voorsprong gestaag uit naar een 9-0 overwinning. Verdedigend stond het team weer als een huis.

De heren van TIW-Survivors ontvingen vrijdag RCH-Pinguins: een vlotte wedstrijd die snel beklonken was met een 17-7 eindstand. Maandag gingen de heren toch wel wat uitgedund naar Badhoevedorp. Een aantal heren was afwezig doordat zij lid zijn van de Diemer Festijn Crew en bezig waren met de opbouw van de feesttent. De softballers uit Diemen liepen in Badhoevedorp tegen een 14-4 nederlaag aan.

Beide teams hebben nog een paar overwinningen nodig voor het kampioenschap en zullen daar de komende weken hard voor gaan strijden. De heren ontvangen vrijdag Hoofddorp Pioniers en de dames ontvangen maandag in Diemen Onze Gezellen 6.