DKV Victoria start competitie

DIEMEN - DKV Victoria begint zondag aan de competitie. De korfballers uit Diemen spelen in de competitie-ouverture een uitwedstrijd tegen Badhoevedorp. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

DKV Victoria komt dit seizoen uit in de vierde klasse. Vorig seizoen liep de ploeg de titel en promotie mis. De ploeg eindigde op de tweede plaats. Michael Post, sinds drie jaar speler van het eerste team van DKV Victoria: "Het doel is om kampioen te worden. Ik ben van mening dat wij hiervoor de kwaliteiten hebben. Wij zijn vorig jaar als tweede geƫindigd en hebben een betere ploeg dan de meeste andere teams in onze klasse."

De selectie heeft een aantal mutaties ondergaan. De ervaren Patrick van der Werf is na lange tijd gestopt. Laura de Nooij is van een andere vereniging naar DKV Victoria overgekomen en daarnaast heeft een aantal spelers en speelsters van overige seniorenteams van club zich bij de A-selectie aangesloten. Zij krijgen de kans om zich dit seizoen waar te maken. "Wij hebben een korte voorbereiding op de competitie achter de rug. Dit komt door de vakantieperiode en het feit dat de competitie dit jaar vroeg van start gaat", aldus Post.