Dames TIW-Survivors imponeren

DIEMEN - De dames van TIW-Survivors hebben de eerste wedstrijd na de hervatting van de softbalcompetitie gewonnen. De ploeg uit Diemen won in Haarlem afgetekend van Onze Gezellen: 1-10.

Alle dames waren uitgerust van vakantie teruggekomen en gingen vorige week met frisse tegenzin (de wedstrijd begon pas om 21 uur) richting Haarlem. Regen teisterde al de hele week het WK softbal in Haarlem. De dames uit Diemen hoopten op beter weer. De jonge ploeg van Onze Gezellen was niet opgewassen tegen het slaggeweld van de dames van TIW-Survivors en stond al snel met 0-10 achter. Op het goede pitchen van Leonie Christiani wist Onze Gezellen in de laatste inning toch nog wat weerstand te bieden en kon één punt scoren. Eindstand: 1-10.

De regen zorgde ervoor dat de heren en dames van TIW-Survivors vrijdagavond niet in actie kwamen. Onbespeelbare velden maakten het onmogelijk om een wedstrijd te spelen. Ook de wedstrijd van maandag ging vanwege de regen niet door.

Vanavond (donderdag) spelen de de dames thuis tegen Spaarnwoude. De heren ontvangen vrijdag RCH Pinguins. Beide wedstrijden beginnen om 19.00 uur.