Loyce Savijn en Sharon Burger.
Loyce Savijn en Sharon Burger. Foto: Trudy Kroese

Zaterdag opening van modezaak TOF

DIEMEN - Modezaak TOF Diemen aan de Muiderstraatweg 4A gaat zaterdag 30 augustus om 12.00 uur officieel open. Eigenaressen Sharon Burger (44) en Loyce Savijn (23) hopen dat de zaak een succes wordt. De startende ondernemers, die elkaar kennen omdat zij collega's waren bij een tandartsenpraktijk, wonen beiden in Diemen en hebben er veel zin in.

TOF staat voor Touch of Fashion en is een trendy tweedehands(merk)kledingwinkel voor dames, heren en kinderen. Naast een grote keuze aan luxe kleding is er ook een ruim assortiment aan schoenen, tassen en sieraden van gerenommeerde merken.

Gevarieerd assortiment
In de rekken en kasten van TOF hangt op dit moment een groot en gevarieerd assortiment. Dit biedt klanten de gelegenheid om luxe merkkleding, schoenen, tassen en sieraden te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Mensen kunnen ook elke dag zelf kleding inbrengen bij TOF. Na verkoop ontvangt de persoon die de kleding heeft ingebracht 50 procent van de verkoopprijs.

Sharon Burger: "Wij ontvangen klanten graag van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Op dit moment hebben wij behoefte aan najaars- en winterkleding." Loyce Savijn ziet het als een voordeel dat Sharon en zij van leeftijd verschillen. "Wij hebben niet dezelfde smaak, waardoor klanten van diverse leeftijden bij ons terecht kunnen voor een gedegen advies." Voor Sharon en Loyce staan kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop. Zij nodigen mensen uit om zaterdag langs te komen. Tijdens de openingsmiddag ontvangen bezoekers van de winkel een welkomstdrankje en een kortingsbon. Ook in de toekomst laten Sharon en Loyce onder het genot van een kopje koffie de laatste artikelen zien.