Dames 1 van TIW-Survivors.
Dames 1 van TIW-Survivors.

Softballers TIW-Survivors gaan voor kampioenschap

DIEMEN - De softballers van TIW-Survivors hervatten volgende week de competitie. De dames spelen op woensdag 20 en vrijdag 22 augustus, de heren op vrijdag 22 augustus. Beide teams zijn zomerkampioen en mikken op het kampioenschap.

De dames van TIW-Survivors kunnen terugkijken op een uitstekend eerste deel van de competitie. Het team staat na 12 duels op de eerste plaats. De ploeg uit Diemen slaagde erin om alle competitieduels te winnen en heeft 24 punten. TIW-Survivors heeft twee punten voorsprong op Quick Amsterdam 2, dat al 14 keer in actie kwam. Nummer 3 Cromtigers heeft 18 punten uit 12 duels.

De dames van TIW-Suvivors spelen op woensdag 20 augustus in Haarlem tegen Onze Gezellen 6. Die ploeg staat op de vijfde plaats en heeft 13 punten uit 12 duels. Op vrijdag 22 augustus speelt TIW-Suvivors thuis tegen Onze Gezellen 6.

De heren van TIW-Survivors zijn eveneens koploper. De ploeg vergaarde in 12 duels 22 punten. De grootste concurrenten zijn Thamen, dat 15 punten uit 11 duels heeft, en Rooswijk, dat in 12 duels 14 punten behaalde. De heren van TIW-Suvivors spelen op vrijdag 22 augustus een uitwedstrijd tegen Kinheim.

Hoewel beide teams van TIW-Survivors de zomertitel op zak hebben is het besef groot dat de prijzen pas aan het eind van de competitie worden verdeeld. Het doel van beide teams is om de titel te veroveren. Hoewel de teams op koers liggen is het zaak om niet te verslappen en de noodzakelijke punten te bemachtigen.

De heren van TIW-Survivors zijn eveneens zomerkampioen.