Sportcentrum is tot 18 augustus gesloten.
Sportcentrum is tot 18 augustus gesloten.

zaterdag 9 augustus

Oud papier

De vrijwilligers van de lokale omroep RTV Diemen gaan langs alle deuren in Diemen om oude kranten op te halen. De kranten moeten om 08.30 uur buiten staan, want dan gaan de teams op pad.

tot maandag 18 augustus


Sluiting Sportcentrum Wethouder F.B. Duran

Sportcentrum Wethouder F.B. Duran is tot en met zondag 17 augustus gesloten. Er worden renovatiewerkzaamheden uitgevoerd.

maandag 1 september

Indiasedansles voor kinderen

Vanaf september start het tweede Indiasedansseizoen in wijkcentrum Noorderlicht, mits er voldoende aanmeldingen zijn. De lessen zullen gehouden worden op vrijdag, van 16.15 tot 17.15 uur. De lessen zijn voor kinderen van drie t/m twaalf jaar en worden gegeven door Indiasedansdocente Aartie Jagmohan. Ze haalt het beste in haar leerlingen naar boven en geeft ze behalve Indiasedanstechniek ook vreugde en passie voor de Indiase cultuur mee. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelden mailen naar Sandy@Grishaver.nl.

tot dinsdag 2 september


Huis van de Buurt

Het Huis van de Buurt in het Noorderlicht in Diemen-Noord is tot 2 september gesloten. De koffieochtend op donderdag gaat wel de hele zomer door. Iedereen is welkom van 09.30 tot 12.00 uur.

vrijdag 5 september

Tablet Café

Voor mensen met een tablet of iPad wordt in de bibliotheek Diemen een Tablet Café gehouden. Tijdens het café kunnen ervaringen uitgewisseld worden en tips gedeeld. Medewerkers van de bibliotheek begeleiden de avond en belangstellende kunnen gratis binnenlopen. Van 18.30 tot 20.00 uur.

woensdag 10 september

Film in De Omval

De kinderfilm 'Loenatik, te gek!' gaat over de psychiatrische patiënten Bep Brul, De Majoor, Fats, Mevrouw De Haas en Dr. Doolittle van Loenatik. Zij zijn noodgedwongen teruggekeerd in de maatschappij nadat kliniek Zonnedael is opgeheven. Zuster Ten Hoeven mist haar geliefde patiënten en zonder hen heeft ze geen doel meer in haar leven. Wanneer de 'gekken' vernemen dat de zuster ontvoerd is, komen ze in actie en beginnen een uitbundige, gevaarlijke en prettig gestoorde zoektocht. Aanvang: 14.00 uur. Kosten: € 8,-.

donderdag 11 september

Film in De Omval

'A Thousand Times Good Night' vertelt het aangrijpende verhaal van oorlogsfotograaf Juliette Binoche die niet kan kiezen tussen het gevaarlijke werk in conflictgebieden en haar gezin dat thuis in doodsangst op haar wacht. Aanvang 20.00 uur, kosten € 8,-. Reserveren via www.theaterdeomval.nl.

zaterdag 13 september

Cabaretier Jandino

Jandino Asperaat is terug in Theater De Omval met zijn show 'Hoe dan ook'. Voorgaande voorstellingen waren stuk voor stuk uitverkocht, dus geïnteresseerden moeten niet te lang wachten met reserveren. Aanvang: 20.30 uur. Kosten: € 18,-. Reserveren via www.theaterdeomval.nl.

zondag 14 september

Film in De Omval

De kinderfilm 'Loenatik, te gek!' gaat over de psychiatrische patiënten Bep Brul, De Majoor, Fats, Mevrouw De Haas en Dr. Doolittle van Loenatik. Zij zijn noodgedwongen teruggekeerd in de maatschappij nadat kliniek Zonnedael is opgeheven. Zuster Ten Hoeven mist haar geliefde patiënten en zonder hen heeft ze geen doel meer in haar leven. Wanneer de 'gekken' vernemen dat de zuster ontvoerd is, komen ze in actie en beginnen een uitbundige, gevaarlijke en prettig gestoorde zoektocht. Aanvang: 14.00 uur, Kosten: € 8,-.

dinsdag 16 september

Theaterpresentatie

Het nieuwe theaterseizoen van De Omval gaat van start met een presentatieavond. Op deze avond zullen de volgende artiesten een gedeelte van hun voorstelling laten zien: De Andersons, De Partizanen, Fuad Hassen, Pieter Jouke en Veronique Sodano. Aanvang: 20.30 uur. Kosten: € 5,-.

zondag 21 september

Jeugdvoorstelling

In de jeugdvoorstelling 'Broers' van Cees Brandt staat de band tussen twee broers centraal. Het is een nachtelijk avontuur van twee broers die ruzie maken, maar elkaar toch nodig hebben. Het decor wordt tijdens de voorstelling gemaakt door een tekenaar. De voorstellingen van Cees Brandt zitten altijd vol fantasie en zijn een feest voor peuters en kleuters. Aanvang: 11.00 uur. Kosten: € 8,-.

donderdag 25 september

Cabaret

Cabaretgroep Op Sterk Water geeft een try-out in Theater De Omval. Bezoekers worden meegenomen op een ontdekkingsreis vol snelle, intelligente, hilarische, muzikale, maar vooral virtuoze improvisaties. Aanvang: 20.30 uur. Kosten: € 16,-.