Afbeelding
Foto:

OnderOns

Saskia Mandersloot
Begeleidster Kinderzomerspelen
Werkte 10 jaar in Diemen

Hoe lang ben je al weg bij Stichting Welzijn Diemen?
"Ik ben in de herfst van vorig jaar vertrokken. Ik heb tien jaar voor Stichting Welzijn Diemen gewerkt en heel veel leuke activiteiten georganiseerd en heb in die jaren heel veel mensen in Diemen leren kennen. Ik werk nu voor SCWO, een welzijnsinstelling in mijn woonplaats Wormer."

Waarom ben je nu bij de Kinderzomerspelen aanwezig?
"Ik had nog veel overuren bij mijn huidige werkgever die ik mocht compenseren. Het leek mij leuk om als begeleidster bij de Kinderzomerspelen te helpen. Vorig week was ik hier op maandag, donderdag en vrijdag aanwezig en deze week ben ik er tijdens dezelfde drie dagen. Ik vind het heel leuk om hier weer te zijn. Het is alsof ik nooit ben weggeweest. Met veel begeleiders van de Kinderzomerspelen heb ik jarenlang op een heel leuke manier samengewerkt. Ook veel kinderen kennen mij nog: ik word regelmatig bij mijn naam genoemd."

Wat vind je de leukste activiteiten?
"Heel veel. Maar het spookhuis, de megashow en de playbackshow zijn elk jaar enorm populair bij de kinderen."

Kom je nog vaak in Diemen?
"Nee, niet veel, maar wel af en toe. Ik ben dit jaar op de zaterdag bij het Loswalfestival geweest en ik ga zo nu en dan op bezoek bij vrienden of bekenden. Ik ben bijvoorbeeld bij Danny en Daniƫlle Mica op kraambezoek geweest nadat hun zoon was geboren. Danny en Daniƫlle ken ik al heel lang. Ik heb hen via de Kinderzomerspelen leren kennen."

Welke favoriete plek in Diemen mis je?
"Ik vind het moeilijk om een favoriete plek te noemen. Ik kom dan toch uit bij Sportcentrum Wethouder F.B. Duran, omdat ik hier altijd veel plezier heb gehad tijdens de Kinderzomerspelen."

Ga je nog op vakantie?
"Nee, we zijn al geweest. Ik ben met mijn man en zoon in Zuid-Frankrijk geweest. In een stacaravan."