Larissa Jansen nog steeds aan kop

Larissa Jansen blijft de DiemerNieuws WK-pool 2014 aanvoeren. Zou haar vertrouwen in Nederland beloond worden? Het wordt nog spannend de komende dagen, want Larissa had niet gedacht dat Duitsland de halve finale zou winnen en had gastland Brazilië een plek in de finale toebedacht. Duitsland zou dan de troostfinale winnen, dacht zij.

Molly Huigen heeft een snelle spurt gemaakt naar de tweede plek. Molly scoorde 25 punten door de winst van Duitsland te voorspellen. Ook nummer drie Ronald Appelboom had dat zo bedacht. Maar hij denkt dat Duitsland de finale zal winnen, van....Argentinië.
Met het einde van het WK in zicht worden ook de bonusvragen interessant. Er zijn nog punten te verdienen voor het juiste aantal doelpunten voor en tegen Nederland, het totaal aantal doelpunten in het toernooi, het land met de meeste doelpunten voor, en de meeste doelpunten tegen en het land van de topscoorder.
Het blijft spannend wie er met de prijzen aan de haal gaat. Moet de hoofdprijs een dames- of een herenhorloge van Püttmann Juweliers worden? En wie zouden een van de twee waardebonnen van Jumbo winnen?

De stand is terug te vinden op www.diemernieuws.nl.