Vrouwen aan de top

Wie vertrouwen had in Nederland wordt nu beloond in de DiemerNieuws WK-Pool. Het lijkt erop dat de vrouwen in Diemen meer vertrouwen hadden in een wereldtitel voor Oranje dan de mannen. Simon Balgit, die vorige week nog riant op de eerste plek troonde, geven zij het nakijken. Hij nu vijfde.
Larissa Jansen en Stephanie de Rouw hebben de koppositie weer samen ingenomen. Larissa ziet Oranje wereldkampioen worden. Stephanie verwacht dat Brazilië met de titel aan de haal gaat en denkt dat Oranje al in de kwartfinales sneuvelt. Hoewel Sylvia Vink dacht dat het afgelopen weekend al afgelopen zou zijn voor Nederland, klimt zij toch naar de derde plek.

Vanaf de achtste finale telt de uitslag niet meer mee in de puntentelling, alleen het aanwijzen van de juiste winnaar. Wat dat betreft ziet het er voor Larissa goed uit. De vier landen die zij in de kwartfinale zag komen, zijn allemaal nog in de race. Larissa zet in op een finale tussen Nederland en Brazilië. Stephanie denkt dat Brazilië dan Argentinië treft. De race tussen de twee koplopers ligt dus nog helemaal open. Overigens denken alle drie de dames dat onze oosterburen de troostfinale zullen winnen.