Stuivertje wisselen in de top van de WK-pool

Stuivertje wisselen in de top van de DiemerNieuws WK-pool. Na de derde overwinning van Oranje in Brazilië heeft Simon Balgit de leiding in de WK-pool weer overgenomen van Larissa Jansen. Zij staat, net als Stephanie de Rouw, met 239 punten op de tweede plaats.

Simon weet voor de meeste wedstrijden met zijn voorspelling wel wat puntjes mee te pakken en stijgt daardoor naar de eerste plek in de ranglijst, hoewel hij toch vaak net naast de exacte score zit. Larissa had zowel Spanje, Italië als Japan als achtstefinalisten voorspeld. Deze ploegen hebben inmiddels de thuisreis alweer aanvaard. Doordat zij toch vaak dicht bij de uiteindelijke uitslag van de wedstrijden zit, behoudt zij haar plek in de top 3.

Stephanie de Rouw scoorde maximaal met haar voorspellingen voor België-Rusland en Australië-Spanje. Maar ook bij haar zijn drie van de door haar voorspelde ploegen in de achtste finale alweer uitgeschakeld.
Ronald Appelboom volgt met maar één puntje minder dan de dames voor hem. Hij voorspelde de uitschakeling van Italië door Uruguay en ook nog eens de exacte score, wat hem de volle 10 punten opleverde.

De actuele en volledige stand is terug te vinden op diemernieuws.nl.