Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

DeLuxeBurger bezorgt maaltijden aan huis

DIEMEN - DeLuxeBurger is de naam van de bezorgservice van maaltijden die Machella Posthumus (42) uit Diemen op zondag 8 juni is gestart. Het bedrijf bezorgt maaltijden aan huis in Diemen, IJburg, Weesp en de Watergraafsmeer.

Machella Posthumus heeft veel kookervaring: "Klanten kunnen hun maaltijd via onze website www.deluxeburger.nl bij ons bestellen en wij leveren die vervolgens binnen een half uur tot drie kwartier aan huis of bedrijf af. Onze levertijden zijn over het algemeen van 17.00 uur tot 22.00 uur."

Assortiment
Het assortiment van DeLuxeBurger is uitgebreid en divers: rundburgers, kipburgers, lamsburgers, visburgers, kinderburgers, overige kindergerechten, pasta's, spareribs, kipsaté, bijgerechten, sauzen en gekoelde dranken. Daarnaast is er elke week een weekspecial.
Klanten krijgen niet zomaar een hamburger, maar een complete maaltijd. De burgers zijn los te bestellen, maar er kan ook gekozen worden voor een volledig menu. "Wij bezorgen luxe burgers die gemaakt zijn van verse ingrediënten en die met alle zorg bereid zijn", aldus Machella Posthumus.

Machella Posthumus gelooft in haar concept. De reacties die zij tot dusver van klanten heeft ontvangen zijn zeer positief.