Larissa Jansen aan kop

Na de klinkende overwinning van Oranje op Spanje bleef het oorverdovend stil in de DiemerNieuws WK-pool. Helemaal niemand had die 5-1 voorspeld. Maar, zo zou Johan Cruyff zeggen, dat is logisch.

Larissa Jansen gaat na dinsdagnacht aan de leiding in deze WK-pool. Ze voorspelde het gelijke spel bij Zuid-Korea-Rusland en nam de leiding over van Stephanie de Rouw en Simon Balgit.

Lars Elbers voorspelde niet alleen de remise van Zuid-Korea-Rusland, maar ook nog eens de exacte score: 1-1. Dat levert nog meer punten op. Lars stoomde daardoor op naar de gedeelde tweede plaats. Larissa en Lars begonnen dit spel uitstekend door in de eerste wedstrijd (Braziliƫ-Kroatiƫ) meteen de maximale score te behalen door de juiste uitslag te voorspellen.

Maar het komt in de DiemerNieuws WK-pool ook op andere voorspellende gaven aan. Zo zijn er punten te verdienen voor de juiste winnaar en het juiste aantal goals per land. Zo had je dus bijvoorbeeld nog twee punten kunnen verdienen met die ene goal van Spanje.

Er doen bijna 300 voetballiefhebbers mee aan dit spel.. De actuele en volledige stand is terug te vinden op www.diemernieuws.nl.