Open dag Muziekschool Diemen

DIEMEN - Muziekschool Diemen houdt zaterdag een open dag in Theater De Omval. Iedereen uit Diemen die geïnteresseerd is in muziek is welkom.

Van 14.00 tot 16.30 uur zullen de deuren van De Omval open staan. Mensen die overwegen een instrument te bespelen, te gaan zingen of een bandje op te gaan richten kunnen kennismaken met docenten en instrumenten van de Diemense Muziekschool.

Aanwezigen kunnen zich tijdens de open dag tevens aanmelden voor de lessen van het nieuwe seizoen. Alle lessen, behalve de slagwerklessen, worden gehouden in Theater De Omval.

Het motto van de muziekschool luidt: Het maakt niet uit wat u wilt leren bespelen, wij zorgen ervoor dat het mogelijk is. De docenten geven cursussen voor zang en verschillende muziekinstrumenten, zoals, akoestische en elektrische gitaar, piano, keyboard, blokfluit, cello, trombone, saxofoon, klarinet, viool en trompet.

Er wordt les gegeven in veel muziekstijlen, zoals klassiek, pop en jazz, voor zowel kinderen als volwassenen. Beide kunnen instrumentele cursussen volgen, individueel of in groepsverband. De muziekschool geeft ook een cursus songwriting.

De Muziekschool Diemen verzorgt ook muziekonderwijs op bijna alle basisscholen in Diemen. Leerlingen van de muziekschool zijn te zien op verschillende Diemense evenementen, zoals het zomerconcert dat binnenkort plaatsvindt.