DKV Victoria verliest van Oosterkwartier: 12-11

DIEMEN - DKV Victoria heeft de uitwedstrijd tegen Oosterkwartier met 12-11 verloren. Bij rust leidde de club uit Haarlem met 7-5.

De korfballers uit Diemen kwamen aanvallend goed uit de verf, maar lieten in de defensie steken vallen. De club uit Haarlem wist de kansen te benutten en leidde halverwege.

Na rust kwam DKV Victoria snel langszij: 7-7. De bezoekers slaagden erin om op voorsprong te komen. Achterin liet de ploeg uit Diemen opnieuw de nodige steken vallen. Oosterkwartier pakte hierdoor de volle winst.

Zondag speelt DKV Victoria de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De club speelt thuis tegen Celeritas. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Na afloop van de wedstrijd wordt afscheid genomen van coach Pieter Schaap en aanvoerder Patrick van der Werf.