Harry van Bruggen en Hilly Busker voor hun nieuwe zaak.
Harry van Bruggen en Hilly Busker voor hun nieuwe zaak. Foto: Trudy Kroese

Sportzaak Robeu Sport wil alle sporters bedienen

DIEMEN - Robeu Sport in winkelcentrum Diemerplein heeft vrijdagavond de openingsreceptie gehouden. Zaterdag ging de zaak open voor klanten. Eigenaars Harry van Bruggen en zijn vrouw Hilly Busker hebben de eerste dagen veel belangstellenden in de winkel mogen ontvangen.

Van Bruggen en Busker zijn eigenaars van nog twee zaken van Robeu Sport: in Landsmeer en Amsterdam-Zuidoost. Die laatste zaak sluit dit jaar. Robeu Sport heeft een uitgebreid en divers aanbod voor beoefenaars van sporten zoals voetbal, hockey, basketbal, tennis en tafeltennis: wedstrijd- en trainingskleding, sporttassen, voetbalschoenen, tennisschoenen, schoenen voor zaalsporten en loopschoenen, joggingbroeken, baseballcaps, voetballen en basketballen, hockeysticks en tafeltennisbatjes en -balletjes. Het is slechts een selectie uit het aanbod. "Wij verkopen veel artikelen voor de grote sporten als voetbal en hockey, maar wij streven naar een assortiment waarbij wij zoveel mogelijk mensen die andere sporten beoefenen van dienst kunnen zijn. Wij verkopen wel tennisartikelen, maar geen rackets. Wel overwegen wij om in de toekomst tennisrackets te gaan bespannen", aldus Van Bruggen.

WK-shirts
Bij Robeu Sport treffen klanten ook shirts aan van landen die in juni en juli deelnemen aan het WK voetbal in Braziliƫ. Dit assortiment zal in de periode voor de start van het WK op 10 juni nog worden uitgebreid. De artikelen die verband houden met het Nederlands elftal lopen erg goed.

Van Bruggen en Busker hebben bewust voor een zaak in winkelcentrum Diemerplein gekozen. "Wij vinden dit een schitterend winkelcentrum. Het ziet er prachtig uit en er vestigen zich hier steeds meer nieuwe zaken. Wij hebben er alle vertrouwen in", aldus Harry van Bruggen.