TIW-Survivors te sterk voor Pioniers
TIW-Survivors te sterk voor Pioniers Foto: Yannick uit den Boogaard

Heren TIW-Survivors winnen

DIEMEN - Het eerste herenteam van de softballers van TIW-Survivors heeft vrijdagavond voor eigen publiek gewonnen van het lastige Hoofddorp Pioniers: 12-0. De dames wonnen hun eerste competitieduel tegen: 2-12.

De heren van TIW-Survivors speelden een goed duel. In een snelle wedstrijd werden de heren van Hoofdorp Pioniers slachtoffer van het slaggeweld van de thuisclub en konden na een uur spelen weer naar Hoofddorp vertrekken. De eindstand was 12-0. De heren hebben deze week vrij en spelen volgende week pas weer. Dan gaan zij op bezoek bij Thamen.

Voor het eerste team van de softbaldames van TIW-Survivors stond vorige week woensdagavond het eerste competitieduel tegen Onze Gezellen op het programma.

Dit seizoen zitten er ook Haarlemse teams in de competitie en dat zijn onbekende teams voor de dames uit Diemen. De vraag was hoe de tegenstand zou zijn. Dat werd al snel duidelijk. Goed slagwerk van de dames van TIW-Survivors, met homeruns van Claudia van Stekelenburg en Janna de Groot, mooi veldwerk met twee dubbelspellen en af en toe een verdedigend schoonheidsfoutje leverden een eindstand op van 2-12 in het voordeel van de dames uit Diemen.