Pieter Derks.
Pieter Derks. Foto: Merlijn Doomernik.

Nieuw programma
Theater De Omval

DIEMEN - Theater De Omval heeft de programmering voor het seizoen 2014-2015 bekendgemaakt. De theaterbrochure wordt pas in augustus uitgegeven. Kaarten voor voorstellingen kunnen vanaf nu online worden besteld: www.theaterdeomval.nl. Telefonisch bestellen kan ook: 020-6001897

Bekende namen zijn onder anderen de cabaretiers Jandino Asporaat (13 september), Pieter Derks (15 oktober), Micha Wertheim (21 november) en Klaas van der Eerden (22 mei 2015). Er zijn toneelvoorstellingen door Theatergroep Surburbia (met onder anderen Susan Visser) op 26 september en Helmert Woudenberg (28 maart 2015). Muziek is er van onder anderen Mathilde Santing (25 oktober) en de meezingvoorstelling van Vuile Huichelaar (8 oktober). Ook de Diemense amateurverenigingen zijn komend seizoen vertegenwoordigd. De succesvolle presentatieavonden van vorig jaar krijgen eveneens een vervolg: op 16 september en 13 januari 2015. Tijdens deze avonden zullen zes artiesten alvast een gedeelte van hun voorstelling laten zien. Toegangsprijs is 5 euro.

Voorgaande jaren werd de theaterbrochure in mei verspreid. Dit jaar is er gekozen om de verspreiding te verplaatsen naar augustus. De brochure wordt gemaakt in samenwerking met het DiemerNieuws. Marketing-medewerker Richard Zuidgeest van Theater De Omval over deze keuze: "We merken dat onze bezoekers steeds later bestellen en zo dicht mogelijk op de voorstelling hun keuze maken. Ook zien we een verplaatsing naar online bestellingen. Daarom hebben we besloten aan deze wens tegemoet te komen. De vernieuwde website moet het makkelijker maken om de gewenste voorstellingen te vinden." Het is mogelijk om een overzicht per post toegestuurd te krijgen door deze aan te vragen via 020-6001897.