DKV Victoria laat dure punten liggen

DIEMEN - DKV Victoria heeft de wedstrijd tegen WWSV verloren: 9-6. De wedstrijd vond plaats op gras, wat in het nadeel bleek te zijn van Victoria.

De ploeg startte traag, had moeite met het achterverdedigen van WWSV en kwam niet tot scoren. Er werden wat foutjes gemaakt in de verdediging en zo stond er bij de rust de stand van 3-2 op het bord. Victoria zou in de tweede helft echt moeten aanzetten om de wedstrijd naar zich toe te trekken en zo nog uitzicht te houden op de koppositie. Er werd echter wederom slecht gestart en het was na een fout van de aanvoerder dat WWSV wist te scoren. Gelukkig voor het publiek vielen er in de tweede helft iets meer doelpunten. Het werd 5-3 en vanaf dat moment begon Victoria duidelijker de overhand te krijgen. Het werd gelijk en na nog meer minder mooi korfbal zelfs 5-6 voor Victoria. Deze stand bleef ongeveer tien minuten op het bord staan. Victoria verzaakte de voorsprong uit te bouwen en het was WWSV dat de wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Het werd uiteindelijk zelfs 9-6.

Victoria staat door deze nederlaag op vier punten achterstand van de koploper en heeft de titelkansen niet meer in eigen hand. Zondag speelt Victoria om 14.30 uur thuis tegen de nummer 1 Aurora.