Dames SV Zeeburg verliezen bij Vido: 16-9

DIEMEN - De dames van Zeeburg hebben de uitwedstrijd tegen Vido met 16-9 verloren. Bij rust leidde de thuisclub met 7-6.

Zeeburg begon goed en fel aan de wedstrijd tegen het sterke Vido. De thuisclub had het lastig met het snelle aanvalsspel en de geconcentreerde verdediging van Zeeburg. Doordat de bezoekers een aantal kansen misten, leidde dit niet tot een grote voorsprong voor Zeeburg en kon de thuisclub nog voor de rust terugkomen in de wedstrijd. Vido ging de rust in met een voorsprong van een punt. Na rust speelde Zeeburg minder overtuigend. De aanvallen liepen niet meer bij de dames uit Diemen. Waar in de eerste helft met snel spel de verdediging van Vido werd uitgespeeld, was de harde verdediging van de thuisclub in de tweede helft moeilijk te doorbreken. Omdat Vido wel gewoon door bleef spelen werd de eindstand uiteindelijk 16-9.

Het was de tweede wedstrijd die de dames van Zeeburg na de hervatting van de veldcompetitie speelden. Het eerste duel werd met 21-12 gewonnen van DSVO.