Heren De Meeuwen declasseren De Robben

DIEMEN - De heren van De Meeuwen hebben zaterdag thuis De Robben uit Hilversum met 21-4 verslagen.

Eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd nipt met 10-9 verloren, dus was het dé wedstrijd om revanche te nemen. Dat gebeurde. De Meeuwen declasseerde de tegenstander en boekte de grootste zege van het seizoen.

De Meeuwen kwam met 0-1 achter, maar stelde daarna snel orde op zaken en eindigde het eerste part met een 4-1 voorsprong. In het tweede part trok de ploeg uit Diemen deze lijn door en nam een 8-2 voorsprong. In het derde part deed De Meeuwen er nog een schepje bovenop en liep uit tot 14-4. In het laatste part werd er niet meer gescoord door de ploeg uit Hilversum, maar de thuisploeg scoorde maar liefst zeven keer waardoor de eindstand 21-4 werd. Voor het eerst scoorden alle veldspelers minimaal een keer.

De dames speelden zaterdag tegen de dames van De Aalscholver. Een makkelijke wedstrijd, zou blijken. De dames van De Meeuwen hadden duidelijk de overhand en wonnen eenvoudig met 11-6. De dames van De Meeuwen hadden zo ook de kans om wat nieuwe tactieken uit te proberen, bijvoorbeeld een man voor in de aanval laten liggen. De Meeuwen maakte een aantal mooie doelpunten en wist een aantal aanvallen heel erg netjes uit te spelen.