Heren van De Meeuwen winnen weer: 3-8

DIEMEN - De heren van De Meeuwen hebben de uitwedstrijd tegen De Reuring gewonnen: 3-8.

De teams maakten er zaterdag in Noord-Scharwoude een fysieke wedstrijd van. In het kleine zwembad in Noord-Scharwoude was het veel vasthouden en werden er veel persoonlijke fysieke duels uitgevochten. In het eerste kwart van de wedstrijd kwam De Meeuwen op een 1-2 voorsprong. In het tweede kwart konden de waterpoloƫrs uit Diemen nog iets uitlopen, maar nog niet naar de gewenste grote marge: 2-5. In het derde kwart kreeg De Meeuwen nog wel een strafworp tegen die werd benut, maar toch liep de ploeg uit Diemen uit naar een voorsprong van 3-7. In het laatste kwart waren er nog twee uitsluitingen voor De Reuring en scoorde De Meeuwen nog eenmaal, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-8 overwinning voor de bezoekers.