Deze stelling is voor Leefbaar Diemen heel duidelijk. Wij zijn opgericht in januari 2000 en staan bekend als een stevige, loyale, lokale partij. Geen ruziemakers maar doeners. Een partij die er is voor haar inwoners in Diemen. Een partij die de problemen niet uit de weg gaat.

Wij zijn een met de inwoners van Diemen en proberen met hen in moeilijke situaties tot een compromis te komen. Wij hebben gelukkig vanuit Den Haag geen partijdiscipline en kunnen ons dan ook op het belang van de inwoners richten. Ondanks de soms ingewikkelde materie die in de gemeente speelt, hebben wij toch in de eerste plaats het belang van de inwoners van Diemen voor ogen.

Dus ik zou zeggen: kies met de gemeenteraadsverkiezingen voor een lokale partij en dat is natuurlijk Leefbaar Diemen. Een partij die geen hoogwaardigheidsbekleders nodig heeft om de partij aanzien te geven. Een partij die het met haar eigen beperkte middelen moet doen. Maar wel een partij die hart heeft voor de inwoners van Diemen.

Als ik u was zou ik op een van de 11 personen van Leefbaar Diemen stemmen, u krijgt daar echt geen spijt van. Weinig lokale partijen in Nederland kunnen zich beroepen op een meer dan twaalfjarig bestaansrecht. Leefbaar Diemen kan dat wel.