SV Diemen gaat in slotfase onderuit: 1-3

DIEMEN - SV Diemen is er tegen AGB niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden. De ploeg uit Diemen hield lang stand, maar verloor uiteindelijk met 1-3.

SV Diemen startte goed en kwam op voorsprong. Saan ging een combinatie aan met Stobbelaar, waarna de inlopende Saan afrondde: 1-0. Kort daarna eindigde een kopbal van spits Grifhorst tegen de paal. Even later moest SV Diemen met tien man verder: Owusu kreeg rood nadat hij de spits van AGB had neergehaald. Na rust knokte SV Diemen voor wat het waard was om de overwinning over de streep te trekken. De bezoekers kwamen langszij door een discutabele treffer. Terwijl doelman Moen de bal klem leek te hebben, werd er stevig op hem doorgelopen en gescoord. De protesten van SV Diemen hadden geen resultaat. In de 90ste minuut en diep in blessuretijd scoorde AGB nog twee keer: 1-3. SV Diemen staat onderaan en zal nog veel punten moeten halen om degradatie te voorkomen. Zondag speelt SV Diemen de uitwedstrijd tegen RKDES in Kudelstaart.