Stevig duel om de bal.
Stevig duel om de bal. Foto: Yannick uit den Boogaard

Victoria en DSO delen punten

DIEMEN - DKV Victoria heeft de thuiswedstrijd tegen DSO afgesloten met een puntendeling: 13-13.

Hoewel er niks op het spel stond voor beide ploegen deden de teams hun best om zoveel mogelijk druk uit te oefenen in de verdediging. Er werd dan ook niet gescoord in de eerste acht minuten. DSO opende de score. Victoria voelde echter dat het de overhand had en drukte daarna wel door. Er werd een aantal maal achter elkaar gescoord en de score ging van 0-1, via 3-1 uiteindelijk zelfs naar 7-3 bij de rust. Na rust was het DSO dat wist aan te zetten. Hoewel Victoria het betere van het spel had ging het scoren niet erg gemakkelijk en na een kwartier was het gaatje bij een stand van 10-8 nog maar twee punten. Het laatste kwartier was net als de uitwedstrijd erg spannend. Victoria scoorde, maar DSO kroop dichterbij. Uiteindelijk maakte DSO tot twee maal toe de gelijkmaker. Door een strafworp in de laatste seconde werd de eindstand bepaald op 13-13. Zondag 9 maart wordt de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie gespeeld.