De Meeuwen wonnen in F.B. Duran van concurrent DAW.
De Meeuwen wonnen in F.B. Duran van concurrent DAW. Foto: Yannick uit den Boogaard

De Meeuwen op titelkoers

DIEMEN - De dames van De Meeuwen stevenen op het kampioenschap af. Zondag werd in het F.B. Duranbad gewonnen van concurrent DAW.

De waterpolosters van DAW waren vastberaden om De Meeuwen te verslaan: ze begonnen erg fanatiek. Het eerste doelpunt viel dan ook in voordeel van DAW. Hierna moesten de dames van de Meeuwen hard werken, maar dit werd ook beloond. Al gauw was de score 3-1 in het voordeel van de Diemenaren. DAW sloeg nog even terug met een tegendoelpunt, maar de Meeuwen waren toch echt sterker. Sophia Lunenburg scoorde in de laatste seconde van de wedstrijd nog een prachtig doelpunt; de score werd daarmee 5-2 in het voordeel van De Meeuwen. De waterpolosters uit Diemen staan nu stevig aan kop, als ze geen misstappen meer maken is het kampioenschap binnen.

Andere uitslagen van De Meeuwen: Onder 11 won met 14-8 van Y uit Amsterdam. Onder 13 verloor met 309 van Y. Onder 15 verloor met 4-17 van Watervlo uit Vleuten en de heren 2 van de Meeuwen speelden gelijk tegen de Ham uit Wormerveer: 6-6.