24 deelnemers strijden om 3-bandentitel

DIEMEN - Na het tweede weekeinde van het open kampioenschap 3-banden klein hebben zich 24 biljarters geplaatst voor de eindronden.

Tijdens het tweede weekeinde van de poulewedstrijden waren er diverse verrassingen. De gerenommeerde spelers Ben de Wit en Hennie Klaassen werden uitgeschakeld. Fred Groen en Brian en Ger Spannenburg wisten zich zaterdag overtuigend te plaatsen voor de volgende ronde. Jaap Klinkhamer, Harry Krenn en Patrick Spannenburg wonnen zondag alle drie hun poule en plaatsen zich eveneens voor de volgende ronde.

De volgende 24 spelers gaan vrijdagavond in Café 't Pandje trachten zich voor de wedstrijden van zaterdag te plaatsen: Cor Zomerdijk, Jos Houben, Marcel Klinkhamer, Rob Muijs, Sjaak Groen, Henk Meijer, Patrick Spannenburg, Ger Spannenburg, Fons van Beijnhem, Jaap Klinkhamer, Brian Spannenhurg, Beppie Braam, Gijs Drost, Frank Koenen, Ton Leijesen, Harry Krenn, Joep Kruikemeier, Peter Meintjens, Fred Groen, Loek van Vliet, Richard van der Erf, Rubben van Hetten, Ger Stolte en Rob Collee.

Een van de wedstrijden die vrijdagavond wordt gespeeld is bijzonder: titelverdediger Jaap Klinkhamer neemt het dan op tegen Ruben van Hetten, die het toernooi twee keer op zijn naam wist te schrijven.