Koploper maatje te groot voor DKV Victoria

DIEMEN - DKV Victoria heeft de uitwedstrijd tegen het sterke Apollo verloren: 17-8.

In de eerste vijf minuten van de wedstrijd leek Victoria er geheel voor te gaan om het Apollo erg lastig te maken. Na deze eerste vijf minuten was het echter de koploper die de wedstrijd bepaalde. Veel van de kansen werden benut en vooral van afstand was Apollo veel scherper. Er werd gerust met een achterstand van vijf punten voor de korfballers uit Diemen. De tweede helft toonde hetzelfde patroon. Een Victoria dat wel wilde, maar er slechts bij vlagen goed uitkwam en een Apollo dat wel haar spel bleef spelen en gebruikmaakte van de fouten van de jonge ploeg uit Diemen.

Wel was het duidelijk dat er door de spelers van Victoria niet werd opgegeven en er tot de laatste minuut voor doelpunten werd gestreden. En hoewel de verloren partij toch een lichte teleurstelling was, werden wel alle spelers weer even op scherp gezet.

DKV Victoria speelt komend weekeinde thuis tegen Helios.