Samen onder een dak werken, leuk en efficiënt.
Samen onder een dak werken, leuk en efficiënt. Foto:

Apotheekzorg dichtbij

Bussum Breed Apotheken is een zelfstandige lokale apotheekorganisatie die bestaat uit de Gooise apotheek in het centrum, apotheek Bussum Zuid op de Piet Heinlaan en apotheekservicepunt Schmidt. Beide apotheken zijn gevestigd in een gezondheidscentrum met huisartsen en andere zorgverleners. Cliënten die bij de huisarts of tandarts zijn geweest, kunnen zo doorlopen naar de apotheek. Ook voor het contact met de huisartsen is het erg leuk en efficiënt dat je samen onder een dak werkt.

Het apotheekservicepunt vind je in Godelinde, naast de huisartsenpraktijk. In het servicepunt kunnen cliënten en zorgmedewerkers terecht voor overleg, vragen en advies of het ophalen van reeds klaargemaakte recepten. Ook hier is er een nauwe samenwerking met de huisartsen en het zorgpersoneel. 

Ondanks de grote uitdaging van de landelijke medicijntekorten willen wij de patiënt persoonlijke apotheekzorg dicht bij huis bieden. Daarvoor leveren wij services zoals medicijnrollen op maat, medicijnadviesgesprekken, thuisbezorging en 24-uursmedicijnkluisjes. Het logistieke proces wordt efficiënt en centraal vanuit de Eslaan georganiseerd door een zelfstandig team.

Momenteel zijn er vacatures voor 2 logistieke medewerkers en een apothekersassistente (in opleiding of met diploma).