Afbeelding

Lea Achacha

Werkt in de kinderopvang. Woont twee maanden in Diemen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
“Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te tekenen. Ik houd heel erg van fantasy en teken bijvoorbeeld draken. Ook speel ik graag videogames. De game die ik op dit moment speel is Genshin Impact.”

Wat is je grootste irritatie?
“Mijn irritatie is wanneer ik iets voor elkaar probeer te krijgen en daarvoor de ‘input’ van andere mensen nodig heb, maar zij dit niet doen. Eigenlijk wanneer ik dus in mijn eentje de kar van een groep moet trekken.”

Wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien?
“Dat was: Eight Legged Freaks. Het moest een horrorfilm voorstellen, maar ik heb er vooral heel hard om gelachen. Dat was echt een vreselijk slechte film.”

Wie is je favoriete artiest?
“Dat is de band Hollywood Undead. Ik ben twee keer naar een concert van ze geweest en ben al meer dan tien jaar fan van deze band.”

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
“Ik heb niet echt een favoriete vakantiebestemming, maar ik vond het wel altijd heerlijk om naar mijn oma in Friesland te gaan, lekker in de natuur. Ik ging altijd met mijn opa de hond uitlaten en dan reden we ook weleens naar de dijk toe. Ik heb hele fijne herinneringen aan die plek.”

Lees je graag?
“Vroeger wel, maar nu niet meer zo. Sinds ik op school verplicht boeken moest lezen, ben ik eigenlijk een beetje de motivatie hiervoor verloren. Het boek dat mij is bij gebleven is Maan en Zon, van Stefan Brijs. Dit vond ik wel een redelijk boek. Het lastigste boek dat ik ooit heb gelezen is Karakter van F. Bordewijk. Ik ben nog steeds bij hoofdstuk 1."