Aanmelden sporters voor Kunst in Sport

DIEMEN De achtste editie van Kunst In Sport (KIS) Diemen vindt dit jaar plaats op zondag 26 mei om 20.00 uur. 

Zoals ieder jaar worden tijdens het Diemense kunst- en sportgala weer prijzen uitgereikt aan de beste kunstenaars en sportmensen uit de gemeente Diemen. Voor het verdelen van de kunstprijzen organiseert Kunstzin Diemen in samenwerking met het DiemerNieuws weer een wedstrijd waarvoor kunstwerken konden worden ingezonden. De organisatie van KIS is nog op zoek naar de beste Diemense sportvrouw, sportman, sportploeg, sporttalent en sportbestuurder van het jaar. Daarbij gaat het niet alleen om titels en aansprakelijke nationale prestaties, maar ook om mensen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de sport in Diemen. Nominaties zijn van harte welkom op Kunstinsport@gmail.com of via de Facebookpagina @Kunstinsport.


Inschrijven voor reünie Sint-Petrusschool

DIEMEN De Sint-Petrusschool houdt op 5 oktober een reünie. De inschrijving is gestart.

Oud-leerlingen en oud-medewerkers(leerkrachten, bestuur, MR en OR-leden) kunnen zich aanmelden voor de reünie. Dit kan op de website:  www.sintpetrus100.nl. 

"Hoe leuk is het om oude herinneringen op te halen, samen op de foto te gaan, oude films en foto’s terug te zien en dat onder het genot van een hapje en een drankje. Met veel mensen belooft het een geweldige reünie te worden. Help ons om de deelnemerslijst voor de reünie groter te maken en geef het door", aldus de organisatie.


Postzegelbeurs 

DIEMEN Filatelievereniging De Zegelaars houdt op zondag 28 april weer een postzegelbeurs in De Schakel in de Burgemeester Bickerstraat 46A.

De postzegelbeurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn tijdens de beurs handelaren aanwezig en 5 en 10 centsboeken. Bezoekers kunnen advies krijgen over hun ‘vergeten' verzameling. Voor meer informatie: 020-6992211.