Afbeelding

Julius Rijper

Mede-eigenaar van café-restaurant Lola's.

Jullie zijn redelijk nieuw in Diemen, heb je al tijd gehad om de omgeving te leren kennen?
“Ik probeer af en toe een beetje door Diemen te fietsen, maar ik leer Diemen vooral kennen door de gasten die bij Lola’s langskomen. Via hen hoor ik wat er in Diemen speelt.

''Hoe ben je in Diemen terechtgekomen?
“Ik was eigenlijk op zoek naar een leuke kroeg en via via hoorden we toen dat hier in Diemen iets vrijstond. Het is ondertussen meer een Franse bistro dan een kroeg, maar dat is natuurlijk ook superleuk."

Wat doe je graag in je vrije tijd?
“Op dit moment ben ik niet heel vaak vrij, maar wanneer dat wel het geval is, ga ik graag met mijn vriendin uit eten in Amsterdam. We vinden het heel leuk om nieuwe zaakjes te ontdekken.”

Ben je een winter- of een zomermens?
“Ik kan van beide erg genieten. Ik ben helaas al een paar jaar niet meer op wintersportvakantie geweest, want dat vind ik wel erg leuk om te doen. Lekker in de sneeuw en actief bezig zijn in de buitenlucht.''

Waar haal je energie uit?
“De horeca is wel echt mijn hobby. Ik haal enorm veel energie uit de mensen die bij ons langskomen. Ik vind het erg fijn om de mensen een mooie avond te bezorgen. Als onze gasten tevreden de deur uit gaan haal ik daar energie uit.''

Waar word je echt chagrijnig van?
“Ik ben niet heel goed in vroeg opstaan. Wat dat betreft heb ik gelukkig wel het ideale werk uitgekozen. Verder ben ik eigenlijk vrij weinig chagrijnig. Ik sta heel positief in het leven, probeer altijd het positieve in iets te zien.”