Jimmy Schepers

Vervolg van voorpagina.

De politie heeft een team gevormd dat onder leiding van de officier van justitie nader onderzoek doet naar de aanleiding voor en de exacte toedracht van het steekincident. De politie vraagt mensen die over meer informatie of beelden beschikken contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Hof van Saan 

Vervolg van voorpagina.

Als de gemeente de omgevingsvergunning heeft verleend, kan er met de werkzaamheden worden begonnen. 

Joop Saan, eigenaar en commissaris van Koninklijke Saan, hoopt dat er in het vierde kwartaal van dit jaar kan worden gestart met de sloop van de gebouwen van Koninklijke Saan aan de Weesperstraat. Hij hoopt dat de eerste paal van het Hof van Saan in het eerste kwartaal van 2024 kan worden geslagen.


Cursus VvE’s met Energie

DIEMEN De gemeente Diemen organiseert in juni een cursus voor woningeigenaren in een Vereniging van Eigenaars die hun gebouw energiezuiniger willen maken.

De cursus vindt op drie avonden plaats: maandag 12 juni, maandag 19 juni, en maandag 26 juni van 19.30 tot 21.30. De cursus wordt gehouden in Theater de Omval. Deelname is gratis.Inschrijven: www.diemen.nl/Onderwerpen/Wonen/Cursus_Vve/Online_cursus_voor_VvE_s.
De cursus zit boordevol concrete voorbeelden en is interactief van opzet zodat deelnemers samen met andere VvE-leden uit Diemen leren wat de kansen en mogelijkheden zijn voor verduurzaming van hun gebouw. Twee trainers van VvE's Met Energie helpen de deelnemers op weg naar een goed plan voor verduurzaming van het gebouw en het motiveren van de medebewoners.


Repair Café 

DIEMEN In Huis van Buurt ‘t Kruidvat vindt zaterdag 3 juni het Repair Café plaats. Het Repair Café duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Iedereen die over apparatuur beschikt die defect is, is welkom. Vrijwilligers zullen dan onderzoeken of zij die apparatuur kunnen repareren.